sport

Perez: Imam dogovor za sljedeću sezonu

Do ovog dijela sezone, angažman većine vozača za sljedeću sezonu se već zna. No, čini se kako je Sergiu Perezu potrebno još malo vremena kako bi taj detalj oko svoje karijere pustio u javnost. Po riječima Meksikanca, dogovor je postignut, premda još nije poznato s kojom momčadi, hoće li se njegova priča nastaviti u Force Indiji ili bi mogao otići negdje drugdje u potrazi za boljim rezultatima?

Nažalost po momčadskog kolegu Estebana Ocona, najkasnije sljedeće godine ga mijenja Lance Stroll. Uskoro se čeka objava tko će voziti uz njega: Perez ili netko drugi.

Vozač Force Indije je oprezan sa svojim izjavama za sada.

“Već znam što ću raditi i gdje ću biti sljedeće sezone, premda vam ne mogu još uvijek reći detalje.”

Kada je vratio pogled na ovu sezonu, Perez je izjavio kako u Force Indiji mora dovršiti posao te da se u Singapuru očekuje nadogradnja bolida.

“Očekivali smo nadogradnju u Singapuru. Nova poboljšanja su dio programa za tu utrku. Smatram kako bi se trebali pouzdati u novo vodstvo. Cilj sljedeće sezone je uvođenje novih rješenja na bolid kako bi neprestano bili na višoj razini,” zaključio je Perez.

Nije poznato je li Perez ovime implicirao produžetak suradnje s Force Indijom. Ranije ove sezone je izjavio kako, usprkos problemima s kojima se momčad suočava, nema namjeru otići negdje drugdje. Par mjeseci je prošlo i novih razgovora je možda bilo, uskoro ćemo saznati je li Perez zaključio da ga budućnost čeka negdje drugdje.

Izvor: GP1.hr