sport

Perez: Ubrzo ćete vidjeti moj puni potencijal

Sergio Perez, Force India media

Sergio Perez izjavio je kako njemu i Force Indiji treba još malo da dođu do svog punog potencijala. Iako je u Bahreinu zasjao osvojivši treće mjesto, što mu je bilo četvrto postolje u karijeri, u ostale tri utrke nije briljirao te je osvojio tek tri mršava boda. Meksikanac kaže kako su ga problemu spriječili da bude bolji u utrkama.

“U jednu sam ruku sretan. Postolje u Bahreinu je bilo vrlo važno, pomoglo mi je da još bolje upoznam momčad te nam je dalo dobar razlog za slavlje. S druge strane osjećam da dolazi nešto bolje i da tek moramo postići pravi potencijal. Bahrein je bio jedini vikend u kojem nisam imao problema. Ako ćemo moći imati više takvih vikenda, onda ćemo moći osvajati više takvih odličnih rezultata.”

Sergio kaže kako je užitak voziti na stazi Circuit de Catalunya:

“Uživam u Barceloni i za mene je ovo jedna od najboljih staza u kalendaru. Ova staza je miks svega, s jako dugim brzim zavojima. Fizički je ekstremno zahtjevna, posebno za vrat, no zabavno je voziti na njoj. Ovdje svi donose nadogradnje, pa će biti zanimljivo vidjeti tko je napravio kakav posao.”

Izvor: GP1.hr