Vijesti

Peugeot sponzor foto izložbe “National Geographic – Hrvatska iz zraka” u Westgate-u

Peugeot 308Hit izložba “National Geographic – Hrvatska iz zraka”, autora Davora Rostuhara, vratila se u Zagreb. Odabrano je 60 fotografija, popraćenih poučnim tekstom o kulturnim, povijesnim, geografskim i razvojnim zanimljivostima Hrvatske, koje su do 31. prosinca izložene u shopping centru Westgate. U sklopu izložbe može se pogledati  Peugeot 308, kompaktna limuzina koja nadilazi prostor i privlači poglede i koja prati izložbu diljem Hrvatske.

Uz izložbu biti će postavljen štand na kojem se može pronaći raskošna fotomonografija “National Geographic – Hrvatska iz zraka” koja sadrži svih 200 unikatnih fotografija nastalih kroz ovaj ambiciozni projekt.

Izložba, čiji je Peugeot Hrvatska jedan od glavnih sponzora, premijerno postavljena u domu HDLU, srušila je sve rekorde posjećenosti, a potom je putovala kroz Dubrovnik, Split, Hvar, Zadar, Rijeku, Varaždin i Osijek. Ukupno ju je vidjelo pola milijuna ljudi koji su bez iznimke oduševljeni originalnim fotografijama. Misija projekta je podizanje svijesti o nužnosti zaštite kulturne i prirodne baštine, te hrvatskih ljepota i blaga općenito, kao i promicanje ideja o održivom turizmu.