sport

Pirro umjesto Crutchlowa u Argentini

51pirro_s5d8999_slideshow_169

Cal Crutchlow neće biti spreman na vrijeme za predstavljanje Ducati Teama u Argentini jer se još uvijek oporavlja od nesreće u Austinu te ga čeka naknadna operacija.

Nakon nesreće u Austinu, Crutchlowu je na pregledima u bolnici u San Diegu otkriven lom malog prsta na desnoj ruci te je odlučeno kako mu je potrebna operacija.

Crutchlow, koji već poznaje stazu Terme de Rio Hondo jer je sudjelovao prošle godine u dvodnevnom testu, nadao se da će se na vrijeme oporaviti za argentinsku utrku, ali zbog jakih bolova u desnoj ruci i nemogućnosti korištenja prednjih kočnica na motociklu, prisiljen je odustati od utrkivanja u Argentini.

On će se sada vratiti u Englesku kako bi nastavio liječenje te se pokušao pripremiti za utrku u Jerezu, a u Argentini će ga zamijeniti test vozač Ducatija, Talijan Michele Pirro.

Jako mi je žao što sam na ovakav način iznevjerio momčad“, rekao je Crutchlow. „U utorak nakon Austina sam imao snimanja koja su otkrila da mi je prst slomljen tako da je Dr. Chao odlučio kako mi je potrebna operacija da mi se stanje stabilizira. Još uvijek osjećam prevelike bolove u ruci i zglobovima te nisam u mogućnosti nastupiti ovog vikenda u Argentini.

Izvor: GP1.hr