Vijesti

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur HHPaleta prvog Renaultovog gradskog crossovera, Captura, proširena je novom inačicom Helly Hansen u ograničenoj seriji. Razvijena je u suradnji sa slavnom norveškom markom sportske odjeće za aktivnosti na otvorenom osnovanom 1877. Pustolovni izgled modela dodatno naglašuju jarka crvena boja, jedinstvena u Capturovoj paleti, sive zaštite prednjih i stražnjih odbojnika i sjajni crni 17-inčni naplatci. Kratica HH na blatobranima podsjeća na partnerstvo s markom Helly Hansen.

Renault se udružio s markom sportske odjeće za aktivnosti na otvorenom Helly Hansen kako bi na tržište stavio prvi Renault Captur opremljen sustavom Extended Grip za bolje prianjanje u svim uvjetima. Ekskluzivno, Captur u ograničenoj seriji Helly Hansen može se naručiti u jarko crvenoj boji, prisutnoj i u kabini, s crnim ili krem krovom. Zaštite prednjih i stražnjih odbojnika te sjajni crni 17” naplatci upotpunjuju pustolovni izgled malog crossovera.

Renault Captur Helly Hansen serijski je opremljen tabletom R-Link s dodirnim ekranom i mnogim drugim tehnologijama koje povećavaju udobnost u vožnji, a uz doplatu su dostupne i kožne presvlake.