Vijesti

Renault Nissan Hrvatska smanjuje cijene karoserijskih dijelova za starija vozila

Tvrtka Renault Nissan Hrvatska odlučila je svojim vjernim kupcima olakšati popravak njihovih vozila starijih od 5 godina znatnim smanjenjem cijene karoserijskih dijelova.

U doba ekonomske krize, tvrtka Renault Nissan Hrvatska odlučila je svojim kupcima značajno smanjiti trošak karoserijskog popravka vozila pokretanjem jedinstvenog projekta u Europi u sklopu kojeg su popravci karoserija vozila marki Renault i Dacia starijih od 5 godina ponuđeni po najpovoljnijim cijenama na hrvatskom tržištu. To konkretno znači da svi vlasnici Renaultovih i Dacijinih vozila koji do sada nisu popravljali svoje automobile u ovlaštenoj mreži sada mogu doći u Renault i Dacia karoserijske radionice i po vrlo niskim cijenama popraviti vozila pri čemu ostvaruju pravo i na jamstvo na rad.

Novi napredni sustav formiranja cijena karoserijskih dijelova temelji se na procjeni stvarne vrijednosti vozila, automobilskom parku na tržištu, a Renaultov je treći po veličini u Hrvatskoj, te na troškovima popravka vozila. Strategija smanjenja cijena uključuje sve vitalne, velike i do danas skuplje dijelove koje je potrebno zamijeniti pri sudaru, kao što su npr. prednji i stražnji odbojnici, prednji i stražnji blatobrani, prednja i stražnja svjetla, svjetla za maglu, poklopci motora i slično. U osiguranje popravka starijih vozila uključeni su i neki mehanički dijelovi kao npr. hladnjak vode koji često strada pri frontalnom sudaru. Cijene dijelova snižene su od 30 do 65%. Za svaki popravak stranka dobiva certifikat o karoserijskom popravku kojim mu se jamči ugradnja originalnih dijelova, stručnost i kvaliteta rada te sigurnost vozila kao novog, čime cjelokupna vrijednost vozila ostaje sačuvana.