Vijesti

Renaultove Twingospođice

TwingospođiceU povodu dolaska novog Twinga na hrvatsko tržište, Renault je pokrenuo urbanu društvenu igru nazvanu “Twingospođice” u kojoj glavnu ulogu imaju četiri Twinga, u četiri različite boje, četiri mlade, lijepe i poznate vozačice, predvodnice četiriju jednako lijepih i urbanih skupina od po tri djevojke, koje će se natjecati u virtualnom i stvarnom svijetu.

Svaka od četiri kapetanice natjecateljskih timova (Twingo ambasadorice), a to su Anamarija Asanović, Vanda Winter, Lorena Nosić i Korana Gvozdić, dobit će na korištenje četiri Twinga različite boje: bijeli, crveni, plavi i žuti te će preko društvenih mreža do 25. rujna odabrati po tri djevojke s kojima će na Facebooku, Instagramu i Twiteru raditi na popularnosti svoje skupine, skupljajući lajkove, komentare, podjele (share) na FB-u, uporabe # ispred imena svake ekipe na Twitteru i Instagramu.

Povrh natjecanja u virtualnom svijetu, “Twingospođice” će bodove skupljati i u stvarnom svijetu. Na Twingo izazovima u Zagrebu 4. listopada te u Rijeci 11. listopada, “Twingospođice” će nakon brojnih treninga morati pokazati koliko su vješte vozačice i znaju li iskoristiti sve Twingove funkcionalnosti. Ekipa “Twingospođica” koja putem interneta i na Twingo izazovima prikupi najviše bodova, nakon dodjele nagrade, koja će se održati na Elle Style Awards ceremoniji 24. listopada u zagrebačkoj galeriji Lauba, otići će na vikend izlet u Pariz gdje ih očekuje uzbudljiv shopping u Galeries Lafayette!

Četiri kapetanice sljedećih će godinu dana kao ambasadorice Twinga svakodnevno u njemu uživati.