sport

Ricciardo: Možemo pobijediti još jednom prije stanke

Daniel Ricciardo, Red Bull media

Red Bullov vozač Daniel Ricciardo vjeruje da njegova momčad opet može pobijediti i to prije ljetne stanke. Australac je osvojio svoju prvu pobjedu u Formuli 1 na prošloj utrci u Kanadi kada je iskoristio probleme koje su imali Mercedesi Nice Rosberga i Lewisa Hamiltona. Uoči sljedeće četiri utrke koje se voze u Austriji, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Mađarskoj, Daniel smatra da je Silverstone vjerojatno njihova najbolja prilika za još jednom pobjedom, dodajući da će utrka na Red Bull Ringu ovog vikenda biti zanimljiva.

“Iskoristili smo pruženu priliku”, rekao je Ricciardo za Sky Sports News. “Austrija bi mogla biti zanimljiva a Silverstone je tradicionalno dobra staza za Red Bull tako da u skoroj budućnosti imamo par utrka koje bi nam možda mogle odgovarati. Aerodinamički smo jaki i mislim da je Silverstone mjesto gdje bi mogli izazvati.”

“Lijepo je ići na Red Bullovu domaću utrku nakon fenomenalnog vikenda u Kanadi. Na Red Bull Ringu sam vozio samo za potrebe snimanja ali to nije ono što ćete vidjeti na VN Austrije ovog vikenda. To je uredna staza, nije dugačka i nema puno zavoja ali je dobra”, zaključio je Ricciardo.

Izvor: GP1.hr