Vijesti

Toyota educira vlasnike hibridnih vozila

Toyota Yaris HybridS početkom ove godine Toyota je pokrenula kampanju koja ima za cilj educirati sve postojeće i buduće vlasnike Toyota hibridnih vozila. Riječ je o treningu vožnje hibridnih vozila koji je zamišljen kao dodatna vrijednost uz kupnju Toyota hibridnog automobila, a upravo kako bi se vlasnici Toyotinih hibridnih vozila detaljno upoznali s kontrolama i, što je još važnije, kako upravljati da bi se izvukla maksimalna učinkovitost i što niža potrošnja goriva.

Toyota će provoditi treninge vožnje hibridnih vozila diljem cijele Hrvatske, odnosno u gradovima gdje su prisutni Toyotini ovlašteni partneri. Prvi treninzi odrađeni su dolaskom Toyotinog ovlaštenog trenera u Zadar, kod ovlaštenog Toyota partnera Trofej Auto, te u Split kod ovlaštenog Toyota partnera Auto Čondić. Treningu u Dalmaciji pristupilo je više od 20 kupaca Toyota hibridnih automobila, a sudeći prema njihovim reakcijama nakon treninga, to je ono što su vlasnici Toyotinih hibridnih vozila upravo tražili!

Toyota je time otišla korak dalje od svih ostalih proizvođača automobila, jer zaista brine da kupci hibridnih vozila maksimalno iskoriste mogućnosti tehnologije i pri tome smanje potrošnju, a da nisu ništa sporiji u prometu.

Trening vožnje hibridnih vozila, nakon Zadra i Splita, provodit će se u Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Puli i Zagrebu, a svi polaznici treninga u mogućnosti su nakon više mjeseci zatražiti ponovni trening kako bi testirali primijenjeno znanje i napredak u periodu između dva treninga.

Toyota će također u periodu prije održavanja treninga, u određenom gradu, kontaktirati sve vlasnike hibridnih automobila te ih obavijestiti o održavanju treninga, pri čemu se ugovaraju individualni termini.

Za postojeće i buduće vlasnike Toyotinih hibridnih vozila, trening je besplatan i u prosjeku traje oko 30 minuta.