Vijesti

U prodaji obnovljena Hyundai Elantra

Hyundai Elantra stigla je ovih dana na hrvatsko tržište u svom obnovljenom, “facelift” izdanju.

Osim atraktivnijeg dizajna, ova popularna obiteljska limuzina donosi i ostala poboljšanja. Nova Elantra je dimenzijama 20 mm duža od prethodnog modela te ukupna dužina sada iznosi 4550 mm, dok je međuosovinski razmak ostao isti. Za 5 mm i 15 mm povećani su prednji i stražnji odbojnik za stabilniji, uravnotežen izgled. Novodizajnirani prednji i stražnji odbojnik, prednja maska, svjetla za maglu i nova LED svjetla Elantri daju dinamičan, hi-tech izgled, zadržavajući još uvijek elegantan, profinjen dizajn karakterističan za ovaj model.

Putnička kabina redizajnirane Elantre i dalje nudi iznimnu prostranost i udobnost, uz bolje i kvalitetnije materijale. Slijedivši povratne informacije kupaca, elementi i dizajn interijera izmijenjeni su s ciljem poboljšane iskoristivosti, tako su primjerice podignuti središnji otvor za ventilaciju i naslon za ruku između vozačevog i suvozačevog sjedala.

Obnovljena Elantra na naše tržište dolazi s benzinskim 1.6 MPi motorom snage 132 KS i okretnog momenta 158 Nm , a početna cijena je 119.990 kn.