Vijesti

U Ženevi svjetska premijera novog Qorosa

Međunarodni brand Qoros će na 84. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, koji se održava u ožujku 2014., predstaviti svoj drugi proizvodni model. Novi model zadržava elegantan dizajn predstavljen s prvim modelom ove nove marke, Qoros 3 Sedan, uz blage promjene na prednjoj maski i jedinstveni LED svjetlosni potpis stražnjih svjetala.

Novi model zadržava visok, Europski standard kvalitete prvog modela marke, dok se svojim dizajnom i tehnološkim rješenjima, koja uključuju vrhunski QorosQloud infotainment sustav s dodirnim zaslonom dijagonale 8 inča, obraća mlađoj, modernoj, urbanoj populaciji.

Qoros se obvezao proizvesti nov model svakih šest do dvanaest mjeseci pa će tako, nakon nedavnog puštanja u prodaju na kineksko tržište prvog modela, Qoros 3 Sedan, u 2014. u prodaju krenuti ovaj nov model. Ovako brz ritam predstavljanja novih modela moguć je zahvaljujući inovativnoj modularnoj platformi i fleksibilnim razvojnim i proizvodnim procesima, vođenim iskusnim europskim stručnjacima, potpomognut globalnim partnerima.

Qoros je komapnija sa sjedištem u Kini, osnovana 2007. godine. Njen međunarodni tim iskusnih stručnjaka u automobilskoj industriji zadužen je za stvaranje game visokokvalitetnih vozila. Prvi model, Qoros 3 Sedan, predstavljen u ožujku 2013. u Ženevi, je u rujnu osvojio maksimalnih 5 zvjezdica na Euro NCAP testu sigurnosti i postao prvi automobil u povijesti kineske proizvodnje automobila s tim rezultatom.

Tags: