Vijesti

Volkswagen Golf GTD za Dreft Fashion Week Zagreb

Volkswagen nastavlja pratiti Dreft Fashion Week Zagreb. Ovoga puta Iva Jerković, žena u crvenom, predstavlja Golf GTD i najavljuje Dreft Fashion Week Zagreb koji će se održati od 20. do 23. studenog u Hypo Centru u Zagrebu.

Ovim modnim fotografijama najavljuje se nastavak suradnje Volkswagena i Dreft Fashion Weeka Zagreb koji svojim modernim tendencijama i poticanjem mladih i kreativnih ljudi predstavlja platformu na kojoj Volkswagen promovira Golf kao idealno vozilo za “fashioniste”, modne kreativce i sve zaljubljenike u modu.

Novi Golf je automobil koji je osvojio sve relevantne hrvatske, europske i svjetske titule. Naime, ovaj serijski pobjednik i najprodavaniji automobil Europe je međunarodni stručni žiri proglasio svjetskim automobilom 2013. godine. Svojim tehničkim dostignućima i naprednim, a istovremeno klasičnim dizajnom, predstavlja savršeno vozilo u službi mode, ljepote, mladosti i novih trendova. Novi Golf je odnedavno obogaćen svojom najjačom dizelskom inačicom – Golfom GTD, koji će posjetitelji Dreft Fashion Weeka Zagreb imati prilike vidjeti prilikom posjeta modnim revijama.

Golf GTD ima 132 kW (184 KS) i troši samo 4,2 litre goriva na 100 kilometara.