sport

Wolff: Novi bolidi izgledat će spektakularno

Mercedesov šef momčadi, Toto Wolff, izjavio je da će novi bolidi izgledati spektakularno i da će imati agresivan izgled. Toto je isto tako dodao da je Mercedes postavio agresivne ciljeve za ovu sezonu te se nada da će im nova srebrna strijela osigurati četvrti uzastopni naslov svjetskih prvaka.

”Najviše me zanima kakav će biti naš novi bolid po pitanju performansi. Očekujemo da će bolidi puno brži i izgledat će spektakularno.”

”Kada se dogodi promjena pravila onda svi imaju priliku napraviti nešto bolje, ali isto tako postoji i veliki rizik. Postavili smo si agresivne ciljeve. Koristit ćemo sve snage koje su nam na raspolaganju da ispunimo te ciljeve, ali hoće li to biti dovoljno ili će neke momčadi napraviti bolji posao od nas? To još ne znamo,” izjavio je Wolff.

Austrijanac je rekao i kako je uvijek skeptičan u ovo vrijeme godine, prije prvih testiranja. Tvrdi da nikad ne možete biti sigurni da ste napravili dobar posao jer ne znate koliko su drugi radili i napredovali.

”Uvijek se početkom sezone preispitujete jeste li napravili dovoljno dobar posao. To je mentalitet naše momčadi. Uvijek želimo bolje. To nas ne čini sretnijima, ali tako funkcioniramo,” dodao je Toto.

Izvor: GP1.hr