Vijesti

Peugeot 308 GTi stigao na hrvatsko tržište

Peugeot 308 GTiJoš od predstavljanja modela Peugeota 308, u iščekivanju smo GTi inačice. Stvaranje automobila koji će performansama odgovoriti na izazove današnjice i opravdati rezultate marke postignute na brojnim automobilističkim natjecanjima, bio je velik izazov. Za ostvarenje zahtjevnog cilja Peugeot je u priču uključio inženjere odjela Peugeot Sport. Rezultat je kompakt vrhunskih voznih svojstava, upakiran u diskretno sportskom odijelu.

308 GTi by Peugeot Sport zahvaljujući motoru 1.6 THP S&S dostupnim s 270 KS, diferencijalu ograničenog proklizavanja Torsen®, posebno podešenom podvozju i Peugeot i-Cockpitu vozačima nudi vrhunsko vozačko iskustvo. Lov na rekorde usmjeren je i prema ekologiji pa je 1.6 THP S&S ujedno i najučinkovitiji motor u svojoj klasi, s emisijom CO2 od samo 139 g/km i potrošnjom goriva od 6,0 l/100 km.

Cijena za hrvatsko tržište je 265.942,00 kn, a serijska oprema uključuje gotovo sve pa je lista za doplatu vrlo mala (kamera za vožnju unatrag, metalizirana boja, panoramski krov, čitač CD-a, pepeljara i upaljač za cigarete, alarm i DENON audio sustav.)

 

Tags: /